uppdatering

ja det har ju hänt en del på sistone! Pappa mår bättre.. vistst det är lång väg kvar men bättre är det. å nu blir det till orup när vi ska hälsa på han. Så nu har elisabeth bott hos mig tills igå.. känns tomt nu när hon har åkt när mamma kommit hem!

Sen åkte henke på övning i onsdags morse. Känns ensamt oc htomt här hemma och rätt jobbigt är det. Clara känner på sig att det är något som inte stämmer och att hennes pappa inte är hemma, så hon sover oroligt om nätterna och vaknar var 3:e timma just nu och sen skriker hon kvällarna långa och vissa dagar. inte helt lätt och jag är helt slut... Men jag älskar henne ändå..

jag bara LÄNGTAR tills henke kommer em så att man kan få lite avlastning iallafall och kanske få sova lite! har ju inte blibit mycket av det dessa nättera.. Jag avgudas de som är ensamstående små/spädbarnsförälder. Att dom orkar...


Älskar henke och Clara ni är mitt allt!


Sjukhus

Idag har det blivit en massa farande och bilåkande.. Så lillan har varit riktigt gnällig idag, då hon verkligen kännt av att det varit något som inte riktigt står rätt till.. Hon förstod säkert att morfar la på sjukhuset. Ja idag har vi varit på MAS rätt mycket då min pappa fick åka ambulans dit idag. Känns riktigt jobbigt att ha han där.. Syrran kommer hem imorgon, så då ska vi in allihop till honom och sen blir det nog att Elisabeth får bo här sålänge tills iallafall onsdag när mamma kommer hem!

Jag älskar verkligen min pappa allså, Ja vad nu än alla säger så är jag pappas flicka.. Och ja jag älskar honom...

Älskar även min dotter och min Sambo över allt annat! Ni är mer än guld värda och du hjärtat tack för du finns här och stötar..!


RSS 2.0