sjukhus och förskylning

Var på sjukhuset igår, som jag skrev så har jag haft lite ont i magen och igår visade sig även att jag hade feber. Så jag ringde till KK-akuten som dom hade sagt till mig att göra om jag fick sådan sympton. Så där blev jag undersökt. Så dom tog odling och misstänker livmodersinflamation. Så nu går jag på antibiotika. Så blir det återbesök om en vecka för att kolla. så nu hoppas jag att jag blir bättre...


Clara bara växer och växer.. Kan inte tiden stanna nu? Misstänker att hon har blivi lite förskyld. hom är rätt snuvig oxh täppt i näsan, men dock ingen feber. skönt!

Tivoli

Var på Tivoli igår med hela familjen, både italienska och mammas. Riktigt trevligt. Åkte lite karuseller men inte jättemånga. fick liksom ont i magen när vi var där och sen hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Blev sparribs till lunch =) Fast okej fick ju åkband av Paolo. Men på ett vilkor att vi åkte karuseller med våra kusiner. Ja naturligtvis gjorde vi de =) Blev en massa barnkaruseller =) Det var längesedan man åkte sådana men roligt var det =P haha. blev ju inte illamående iallafall ;) hihi Sen blev det ju Claras första utlandsresa *=) det gick faktist bra.. Sen på kvällen efter tivoli åkte vi till Lund och mötte upp Morbror och Liselotte. Det blev gräddhyllan. Svårt att få plats någonstans. Tack för en underbar och trevlig dag =)

Nä nu ska jag gå och vila är riktigt trött i kroppen nu,,,

over and out!

R.I.P gammelfarmor Clara

BVC idag. riktigt skönt att få komma dit och kunna ställa sina frågor. Dom trodde att det är som hon har ont i magen. eftersom hon verkligen trycker men där kommer liksom ingenting. Att hon suger för hon är hungrig, så får hon ont i magen och vill suga mer. För mat får hon sa dom, hon går upp som hon ska och följer kurvan bra. Så hon sa att vi skulle prova sempers magdroppar, HOPPAS HOPPAS det funkar. så kanske vi oxå får sova lite, även så hon får sova om nätterna nu utan 2-3 timmars vakenparioder...

Idag har hon inte sovit mer än typ 4-5 timmar sen vi kom hem från BVC. Så shi fick jag som trodde jag kunde få lite vila.

Fick även ett tråkigt besked idag. Min gammelfarmor Clara från Italien somnade in inatt :( är glad att hon han få se bild på Clara och veta att hon har fått namnet Clara efter henne. Känns tungt nu.. R.I.P

Älskar er Clara och Henke

Clara älskling

Som jag har skrivit innan så går tiden fruktansvät fort. Clara är redan 2 veckor gammal idag. Tänk att för två veckor sedan så kom du ut. Svårt att fatta ibland fortfarande, du växer så fort älskling..

Tror hon åkt .å en förkyllning eller något, hon är JÄTTEVARM och svättas. vi tog tempen den låg på 37,3. Sen så bara äter hon som den. Hon äter i nästan en timme släpper bröstet och vill inte ha det igen. men 2-5 min senare blir hon jättearg och vill ha mat igen. Är det vanligt? så kan det pågå i över två timmar.. Sen blir hon jätteledsen. bara skriker och vill inte sova. Sugbehov?

Ska ju som sagt till BVC imorgon. får höra med dom då. Jag menar är det vanligt att hon ammar flera timmar i sträk nästan med bara 5 min mellanrum?


Jag älskar Henke och Clara.!

myser och myser

Sitter och myser med Clara nu.. eller ja hon sover och jag myser med henne =P Hon sover så fridfullt. Får verkligen ta vara på tiden nu den går så otroligt fort. Märkte verkligen de, Emil och Alexandra var påbesök med lille Philip. skiljer bara en vecka men tyckte han var så liten... otroligt.. Jag Älskar mysa med min dotter och Sambo =)

Idag har familjen bara myst och kollat film, blev en som hete collage och united 93. Sjukt rolig den första och den andra är grymt bra. Sen har även Farbror Spanne varit på besök =) trevligt trevligt med en liten titt.. Sen annars har det bara blivit lite sötsaker och åter mer mys. Hmm börjar få ont om handukar nu eller ja små. för Clara är expert på att inte bajsa i blöjan utan när vi tar av henne den. Men hon verkar ha lite ont i sin lilla stakars mage. så hon älskar ju när vi masserar den =)

Snart dax att börja med maten *=) hehe

Älskar Henke och Clara, dom är mitt allt..


Besök hos mamma och amma

Har även idag varit hos mamma på besök och träffat släktingarna. Riktigt trevligt idag. mer snack idag! Blev tacos till middag där. Kommer bilder sen. Elisabeth har ju kommi hem från La France, Kan ju säga att hon blev glad när vi kom, hon ville hälsa på Clara =) Sen fick vi present av henne två riktigt fina äggkoppar, Handgjorda av munkarna där nere =)

Skönt Clara sov till halv 10 idag. riktigt härligt med sovmorgon! Hon är så underbar.. Haha inatt råkade jag ta hennes täcke. hade sparkat av mig mitt eget så jag råkade ta henne. men upptäkte som sagt att det var lite väl lite ;)

Som jag sa innan shit vad tiden går fort. Clara växer som ogräs och blir bara större och större! Jag vill inte att hon ska bli större nu. tiden bara försvinner iväg och det känns som man inte hinner ta vara på tiden! Hehe folk har börjat säga att hon är lik henke ;)

Nä nu är det snart dax för ammning igen! Så Over and out!

släktbesök från Italien

igår kom min morbror och hans fru med mina kusiner upp från Italien.

Vi åkte hem till mamma för att träffa dom. vi han inte ut med barnvagnen förren vima kusiner kom utrusande och ville se lilla Clara. Har inte träffat dom på 5år det vill säga nicole var första gången jag träffade =) Trevligt trevligt! det var fullt rejs hela tiden =) Dom är bara för söta. Vi fick massa fina presenter av dom bl.a ett täcke till Clara med pyjamas, haklapp och speldosa att ha hängandes i bilbarnstolen och ett linne till mig bl.a. Tack ännu en gång.. Blev helgrillad fläskfilé med nypotatis beanesås. mmm vad gott!

Hehe mina kusiner är allså 5 och 3 år så dom ville ju vara med överallt ;) Erin ville tilloch med sitta med när jag skulle amma! dom är såå söta! Sen bar det ut på promenad. det var trevligt! Riktigt roligt att träffa dom igen! ska hem till mamsen nästa vecka igen och träffa dom en gång till innan dom åker ;)

Tiden går fort

Shit vad tiden går fort! Lilla Clara blev en vecka idag! var tog denna veckan vägen! Livet som mamma är underbart det går inte att föreställa sig och jag skulle inte byta ut det mot något i hela världen! hon är så underbart snäll detta lilla liv så det går inte att beskriva! gäller aatt ta vara på tiden nu =)

BVC imorgon för inskrivning! Sen bär det av hem till mamma, min morbror och hans familj från italien kommer på besök här i sverige och ska stanna i två hela veckor. 5år sedan vi såg dom sist så JA tiden går FORT. Min ena kusin har jag ju inte ens sett så det blir första gången!

hej och hopp

Hemkommen nu!

kommit hem från patienthotellet nu igår. känns konstigt men skönt. en massa eget nu som man inte kan få hjälp med..

maria o martin var här och hälsade på igår =) mkt trevliht. fick en JÄTTEFIN rosa badhanduk med kaninöron på och sen bodys..

Clara har fått en massa fint både gosedjur och kläder från släkt och vänner. hon tackar för allt!

Nu blir det frukost och sen fortsätta tvätta! 

Over and out!

Underverket Clara har kommit till världen

090806 kl 12.22 kom våran lilla Clara till världen. 55cm och 4210g.

Nu är vi på patienthotellet. Så underbart. Man kan liksom få hur mycket hjälp man vil bara en knapptryck bort. dom är underbart hjälpsamma och snälla här!
Hon sover hela nätter ic hsäger knappt ett knyst. skönt faktist!

Nä nu ska vi ut och gå och ta en fika!



nybliven stolt mamma!



Nybliven stolt pappa Clara 1 timme gammal



Clara Embre


undersökning och värkar

Ja det är ju på söndag den lille/a är beräknad. Men igår kring 22 så blev det blött, tänkte inte så mkt på det men sen gjorde jag. Fick inte sova så mycket inatt och tänkte mer under idag mellan värkarna. varför det sipprade. Kan det vara vattenavgång! Ringde in till förlossningen. dom ville att vi skulle komma in på kontroll eftersom vattnet gått igår och jag inte hade jätteregelbundna värkar!

Dom kopplade CTG på mig för att kolla och allt såg bra ut. Men hon ville ändå kolla om det var fostervatten. Men eftersom jag inte hade regelbundna värkar så bar det hem igen vilket jag visste. Men imorgon skulle vi till något som lade på 3:e våningen för ytterligare kontroll, så det inte är infektion och så..
Så förhoppningsvis har vi en liten hos oss redan innan söndag! jag hoppas för jag orkar inte gå med dessa värkarna. Dom har bara blivit värre under kvällen! så det blir två alvedon och sen gå och lägga sig och förhoppningsvis sova lite inatt! HOPPAS


allt och absolut ingenting

Varit på jobbet och hälsat på idag. dom behövde hjälp med någon elsak. Var faktist riktigt roligt att komma dit igen. Sen fick vi en massa kantareller och jag menar verkligen MYCKET.

Sedan bar det av till åstorp efter det, vi var ju redan halvvägs upp ju! först in om eller ja en liten längre väg inom Familia och handlade!

ja då är det bara 6 dagar kvar till BF. ska du komma tidigare? Hoppas Hoppas! men återstår och se!

schytts och dans

Spanne var och hälsade på oss igår så det blev bestämt att vi ska vara kattvakt nu en vecka när han är uppåtlandet. Det är lungt Sam verkar trivas bra här nu och ligger mest och tar det lungt!

Ja som sagt vi åt gott och så sen bestämde vi oss för att gå ner och se schytts, dom var och spelade här i folketspark, riktigt trevligt att kunna gå ut faktist, blev lite dans så pass mycket jag orkade. jag menar man orkar inte hur mycket som helst. Men roligt var det, träffade även evve och några andra där nere. men vi sänkte ju iallafall medelåldern med typ 25 år eller något ;) typ många 40+ men roligt ändå!

När jag skulle gå på toa så var där en som var riktigt dragen, men när hon kom ut började hon fråga en massa om min graviditet, det var obehagligt tyckte jag. men hennes vännina kom fram och bad om ursäkt för henne och vi stod och småpratade! Hon var själv 3barnsmamma och sa något som jag faktist inte har tänkt på men som var riktigt vettigt.


På en förlossning födds inte bara en person fram utan två eller egentligen tre. inte bara barnet utan även du som mamma  födds fram och sen även pappan! Vilket faktist är rätt, man har aldrig varit mamma innan och det är så man födds som mamma och växer som mamma! Man får en start där allt är nytt, lika så pappan! Riktigt vettigt och något jag tycker man ska tänka på mer!

Sen sa hon även det många redan vet att pappan glöms ofta bort och sitter kanske bara i ett hörn. Pappan är lika viktig som mamman! Han ska oxå få lära känna sitt barn, även om han inte kan amma. Han kan oxå trösta, värma och så. Även om det är mamman som har mjölken!

Bara 7dagar kvar till BF.. LÄNGTAR, ska du komma tidigare vännen? HOPPAS


RSS 2.0