KAOS

finns bara ett ord för denna morgon och det är KAOS! Började när jag skulle ta ut hästarna och två av hästarna inte tyckte dom skull gå i hagen utan sprang runder ÖVERALLT förutom i hagen! Efter mycket om och men lyckades jag fånga in dom..! Med dom i hagen tänkte jag gå i och starta en brasa. MYS! Men nej då hade min älskade dotter lyckats låsa dörren och låst mig ute från huset!
vad gör man nu? hon försöker men lyckas inte öppna igen.. nyklarna är ju i huset! från ingenstans får jag för mig att prova altandörren.. och PEPPAR PEPPAR så var den inte låst tack och lov!
Hade familjen här igår.. mys fick massa kläder me like! sen åt vi gott gottigott gott.. Söndagsstek med hemmagjord sås och potatis =)
Pappa kommer snart och hämtar Clara.. dom ska på julfest på Sirius.. så då blir det väll ut och göra iordning stallet =D

NYÅR =)

ja var ska jag nog börja? eller ja jag kan ju berätta kort om nyår orkar inte skriva ett långt inlägg nu! Men iallafall började med att jag tog mig upp till Hstad och Town, där gjorde vi inte oss i ordning för vi skulle ju iväg och basta vid 5.. men vi gjorde jättegoda snittar och ordnade sås.. nog sagt om de iväg till bastun där vi träffade alla andra och drack lite cider/öl.. färdiga där så bar det vidare till soldatmässen.. där skulle vi grilla num num..smarta som jag och Town var så var ju våra kyllingfileér frusna så tina dom i vasken och sen på grillen =) men innan så fick vi jättefina fördrinkar :) det var ju uppdelat så några ordnade dessert, andra tillbehör med mera.. bara köttet vi skulle ha med oss själva.. Åt gott och drack gott ..sen spelade folk beerpong och biljard :) vad ska man mer säng? det var mycket snack och skratt.. någon dansade MED julgranen.. men sen gick ett fönster sönder :/ noooo!!!! vid 00 så bar det ju ut och kolla raketer.. där var en smartis som skulle skjuta med det gick INTE bra.. den gick inte iväg och smällde vid marken och när en väl gick iväg så "störta" den ner för galgberget! (hoppas ingen stod nedanför).. massa roliga lekar där vi skulle ta en papperspåse från marken.. Sen avslutades kvällen med dans på baren.. bilder finns på facebook ;) SJUKT lyckad kväll =)

RSS 2.0