dålig skribent!

Ja jag vet att jag är en dålig skribent! Har inte blivit mycket skrivande på sistone!
Men jag är såå trött påde psysiskt och fysiskt! Trött i kroppen, magen och på att vara gravid!
Jag vet alla sa ju till en att dom två sista veckorna vara värst och man trodde inte på det, men JO det kan jag hålla med om och kan instämma. Kan h*n inte titta ut nu.. SNÄLLA

Fösrvärkarna går upp och ner! fast har varit rätt lugna nu! Men känner ett fruktansvärt tryck neråt och det gör ont :S MEn det är vanligt sa min BM. Har fått handledsskena oxå, på grund av att mina händer domnar bort, spec på nätterna men även imellanåt på dagarna! Det är vanligt men närven man har i handen har mycket tryck på sig nu när jag svullnat så i kroppen. Vilket för att när jag inte sover med händerna raka så vaknar jag av stickningar och domningar i händerna! Men mycket bättre med skenorna!

Ikea och förvärkar

Först och främst vill jag säga Grattis Cissi och Richard till er lille Wiktor!

Har ju som sagt varit i Falstebo i nästan två veckor, kom hem i förgår.. Så underbart. Sova i sin egen säng och kunna ligga i soffan och bara ta det lungt.

Henke och jag har varit på IKEA idag. hittade en massa, trådbackar, påshållare m.m Men det är fortsa gången jag kännt att jag velat ifårn ikea. Han inte mer än ut ur bilen fören jag fick fruktansvärd förvärk. den släppte inte förren jag satte mig ner. så fort jag reste mig gjorde de ont igen..! Men nu när jag sitter i soffan känns det någerlunda okej...

Puss haj sålänge

Staben Staben

Sitter i staben, trött och sliten känner man sig, så  det blir väl att gå och vila sen en stund. skulle precis gå och hämta en glass i skandiabanken tältet, men dom hade ju inte öppet =( bara att hämta lite senare istället.. Skönt att få lite glass nu såhär i värmen!


 Varmen tar nästan kål på en! Önskar att den lille bebisen skulle kunna komma ut nu! är riktigt trött på att gå runt med en stor mage! Osmidig och så.. men nu är det inte långt kvar! KOM UT NU känner jag...



Puss haj sålänge!

Falsterbo Horse Show och galna ryttare!

oj det var ett ta sedan jag skrev här ju.. Vad har då hänt på sisone? inte så mycket faktist, jag är på Falsterbo Horse show! sitter i staben och tar det allmänt lungt faktist, svarar lite i radio och gör små uppgifter. Riktigt lungt! Dock är vi duktigt underbemanade med 16 ungdomar och 9 instruktörer.. men men!

Redan haft skada här nere oxå på hästar, ibland undrar man vad det är för folk här nere som tävlar. Jag menar över 20 hästar inne på en framridningsbana som ska träna dressyr ( bannan är INTE stor) ja vad händer jo andra skadan. som inte slutade så farligt som tur var. men dom visar ingen hänsyn!

Gick in i v 37 igår så nu är det bara 3 veckor kvar =) LÄNGTAR, kom ut nu!

Ullared, minigolf och barnmorskan

Var i ullared igår, började med att jag vaknade 04.40, skulle egentligen gå upp 50 min senare men men, köra kl 6 för vvi skulle hämta Emma och Chrille! var uppe vid 09.30.. Men tyckte faktist inte där var så mkt kläder faktist. Köpte några linnen,leggins strumpor, hipsters och amnings-bh bl.a! Henke hittade lite mer byxor, tröjor bl.a! Men sen hittade vi en MASSA barnsaker eller bebis saker, hittade det mesta vi fattades, bärsele, kudde, täcke, sängkläder, babisgym och lite annat!

Sen imorse så kom pappa och hämtade mig. Jag pappa och syrran skulle till malmö och spela minigolf. gick faktist bra för en gångs skull =) Jag vann =P hihi bar sedan av till barnmorskan där efter!
Allting såg jättebra ut. fast barnmorskan på ultaljudet hade ju skrivit fel! hon var väldigt slarvig! Men min barnmorska kollade och det jag sa stämde, men men! SFmåttet var 33 hjärthjudet: ca 135 +3kg tot +11kg.. dom tror den kommer väga ca 3800-3900gn ungefär vid födsel!

värmen håller på att ta kol på mig :s känner mig slö och orkar inte göra mkt!  önskar du kunde kommit ut nu! trött påatt vara gravid, tungt och har svårt att andas. Men resten av graviditeten har varit underbar, fram till typ nu i slutet!  

Ultraljud

Glömde ju skiva att vi varit på ultaljud =) fick e den lille/lilla. vill ju inte veta vad det är! Upplevde dock att hon som gjorde vårat första UL var mer nogrann och förklarade bättre än vad denna gjorde! men fick dock ändå med oss bilder =)

Nu längtar jag! Kom ut, värmen tar kol på en. Känns som man tinar bort.. Men bara 4,5 vecka kvar nu! men det känns.. vad man än har på sig är det för mycket kläder känns det som! Men bara att hålla ut, inte långt kvar nu ;) 

Föräldrarutb träff 3av4

Var på förlossningen igår och kollade på allt och fick en rundvandring. Var faktist väldigt givande! nu vet man liksom var man kommer, men vet var man ska den dagen bebisen vill ut! Fick även veta en del mer om olika bedövningar och dylikt!

RSS 2.0