oärlig, Vipan, Mys

En vän som man fått veta har snackat skit bakom ryggen på en, ska man låta denne hållas innan man konfronterar han/henne? Jag vet inte vad tycker ni?

Igår var jag, Clara, Kimberly och William på Vipan och hälsade på =) Först var vi och sade hej till Marie.. skit vad längesedan.. Sen bar det av till restaurangen, för att säga hej till Göran.. såå roligt att ses.. Så fick vi komma in i köket och hälsa på.. Satt ner och prata rätt länge med mina gamla lärare.. Var roligt att träffa alla igen.. Sen bar det av till J-huset för att träffa en av Kimberlys gamla lärare, våra Bebisar blev lite hungriga så upp i gamla styrelserummet för att ge dom mat.. Skulle ta bussen hem men skolbussen kom, så vi gick upp för att ta den, Sådana ursnutiga småglinn som först började kan dom inte ta vanliga trean och så.. Men så var där en trevlig påg som frågade om vi skulle med. så han sa till dom att flytta såg, så vi fick plats =) Weii tack så mycket!
Var på jättekul sen och kollade blev några nappar som vi får prova och sen ;en liten handuk med IOR på =)


Jag och Clara har haft en riktig mysmorgon =) Jag älskar det..

Älskar Clara och Henke min underbara familj!


Vellingeblomman

Idag hade jag inte bestämt vad jag skulle hitta på, bara ta det lungt.! Men Berra ringde och fråga om vi skulle hitta på något =) Så det drog av till vellingeblomman och köpte två blommer till hemmet..

Har varit ute och ridit i både lördags och söndag. gissa om det var underbart? Ja det var det verkligen =) Längtar tills nästa gång!


Vipan med Kimberly imorgon.. ska bli riktigt trevligt. Sen ska jag och sofie på någon tillställning eller träff.. med cosmo pharma eller hur det nu stavas.. får väll se.!

Clara och Henke är mitt allt!

__--__

OJ OJ som sagt inte mkt tid till bloggandet på sistone.. Har varit på öppna förskolan på temadagar bl.a och ska snart dit nu oxå.. Sen har det varit unga föräldrar...

Vad har mer hänt? inte så jättemycket faktist. träffade Sofia och Gregor från föräldrarguppen =) riktigt trevligt...Grattis till er lillkille =)

Clara hon bara växer o växer.. imorgon redan 6 veckor =)

Clara o Henke är mitt allt!

En månad

Igår kl 12.22 blev Clara en månad..

Redan en månad sedan jag låg där och hade ont. Tiden går så fruktansvärt fort.. svårt att förstå det!

Älskar dig mammas lilla prinsessa <3

Helgen

Ja vad har då hänt i helgen.. inte så mycket faktist... Eller jo½

Kräftskiva i fredags, riktigt riktigt trevligt. var 20-talet människor.. blev någon cider och lite dans.. Pappa var barnvakt till Clara och det hade gått riktigt riktigt bra. är alltid skönt att veta.. visst det kändes väldrigt konstigt att lämna bort henne.. men det gick.

Lödags så skulle vi upp och fira henkes pappa! Sen skulle killarna på bio och jag cissi och emma med våra barn skulle ha tjejkväll.. massa snack och lite verkstad den kvällen. en jag och emma beställde kebebsallad men fick kebabtallrik :S blev faktist lite arg över det.. men men

Sen igår fick henke byta bromsar... inte bra när bromsarna slutar funka som dom ska!


Senaste veckan...

Oj det var längesedan jag skrev här.. Blir så när man är småbarnsförälder. Hinner liksom inte riktigt med alltid.. Hmm vad har då hänt på sistone?

ja förra helgen var det bjuvsfestivalen så vi stack dit med Emma och chrille. Så spelade på olika sådana lotteri. där det var någon sådan deal or no deal. typ man skulle dra i snörre tills där var ett gosedjur man ville ha, eller svartepeter kom för då fick man sluta... jag van en jättefin snigel till Clara... Sen fick Elina en balong av oss med nalle puh på som hon tyckte om. Clara fick riktigt fina camoskor av Chrille,Emma och Elina.. Tack Tack..

Sen bar det av till öppna förskolan I måndags. Med Kimberly och William. Träffade även Janne och Alva där. riktigt riktigt trevligt. Alltid trevligt att lära känna nytt folk... Var även i bjärred och hälsade på Madde, och vet ni vad Hon skall vara våran doppräst =) Weii

Sen idag var Jag på babycaféet och unga föräldrar med Kimberly och William. Det var oxå riktigt trevlit skönt på unga föräldrar, där var liskom inte så mkt folk. så det blev avgjutning av Claras fot och Hand =) Sen har jag påbörjat förnstermålning =) weii.. blir Nalle Puh och hans vänner som jag bara ÄLSKAR

PS sen är datumet för dopet bokat =) DS 


RSS 2.0