fan en massa nu :S

fan känns som jag inte hinner med ska bisikta lägenheten på måndag ch får nycklarna, är inte ledig en ända dag.. En massa som ska göras här hemma och en massa som skall göras på jobbet. mycket bokat och den ena servitören föresvinner nu :( tråkigt för han är riktigt duktig. Känner mig tom, känner ångest, känner att jag inte hinner med.. Inte ens kan jag vara med när vi flyttar :( jag som så gärna vill de men nej :@ varför ska man känns så nu? Så mycket som ska fixas och ingen tid till att göra det :( när ska jag få den tiden? Jo snart kanske om 3veckor... förhoppningsvis. men känner att min kropp inte orkar med just nu. ont i höfter och rygg på köpet..

Lund idag

har varit i lund idag och kört. gick jättebra =) 

Ja då ska vi upp till åstorp och packa idag igen =) flytten börjar ju närma sig nu, som jag längtar..! Men är alltid lika kul att komma upp till åstorp =) weii!

Ja som ni läste i förra inlägget så gick jag in i v30 igår, så nu börjar det verkligen dra ihop sig, shit asså det känns som man inte kan fatta det! Men ja jag ska snart bli mamma och jag tycker det ska bli underbart! Men även att känna barnet i magen när det rör sig, just wonderful =)

v30 och bara 10 veckor kvar =)

Graviditetsvecka 30

Tre fjärdedelar av din graviditet har passerat och din mage är ordentligt rund. Tyngdpunkten i kroppen förskjuts och påfrestningarna på ryggen ökar.


Mamma
Barnet tar stor plats, inte bara i magen utan även i din vardag. Barnet sparkar mer och kraftigare - gör sig ständigt påmint. Ju närmare du kommer förlossningen desto mer tänker du på ditt barn, tankar om en vardag med barnet, och lusten att förbereda sig ökar.

Många kvinnor kan få dåligt samvete för detta, speciellt om man har ett ansvarsfyllt arbete och inte riktigt kan koncentrera sig.


 Barn

I vecka 30 är medelkroppslängden 41 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1600 gr. Huvudets omkrets är 28 cm.Redan från graviditetsvecka tretton kan man med hjälp av ultraljud se att fostret tränar sina andningsmuskler genom att utföra andningsrörelser. Andningsrörelser pågår sedan i perioder under hela graviditeten. Dessa andningsrörelser stärker lungorna och får dem att mogna.


Pappa

När tänker du ta ut din föräldraledighet? För många män kan det kännas svårt att stanna hemma med barnet mer än några veckor. Du kommer dock inte att ångra dig om du använder alla dina dagar. Ju mer tid du ger ditt barn desto mer får du tillbaka.


LEDIG DAG IDAG

ja då var man ledig idag och imorgon =9 skönt i detta fina vädret... åt frukost ute. mys =) inte göra så mycket idag faktist mest ta det lungt =P

ut och hälsa på ungdomarna imorgon =) ska bli roligt, fast först måste jag lämna tillbax balklänningen. så blir en massa körande imorgon =P haha¨


Vi har fått lägenheten föresten så det är besiktning av den den 1JUNI =) LÄNGTAR...  Börja inreda allt =)


Bebis du rör dig mer och mer=) känns som om du ska ja jag vet inte vad. men massa rörelse underbar känsla =) Men önskar du kunde kommit ut nu. Längtar efter dig <3

längesedan!

längesedan jag skrev =P  har mest jobabt är därför jag inte hunnit ;)

Att folk inte har bättre för sig än att skriva elaka kommentarer och bry sig om andras liv! Ge er för helvete

Allt och ingenting

varit och jobbat och kört idag =) går ju bra nu ;)

Antagligen får jag och henke lägenheten =) då får vi tillgång till den, den 1juni! någon som kan hjälpa oss att flytta sen till helgen efter?

älskar er <3 Bebis du är efterlängtad <3 kan inte tiden gå fortare


Livet kommer hem igen =)

Jag är så superglad =) har ju fått veta att Livet kommer hem igen =) Jag bara älskar den hästen. när hon skulle säljas och hade åkt grätt jag och åter bara grätt. Det är en underbar häst som försöker sitt bästa =) hon är väldens snällaste =) I Love you Full Of Life <3 Kossan som hon oxå kallas.. hon kommer hem antingen i slutet av månaden eller efter betet.. LÄNGTAR!

FULL OF LIFE <3

Djur är inga leksaker!

Det finns vissa saker som gör mig arg! Läste en tidningsartikel häromdagen där det stod något om en familj som köpt ett djur. Det här djuret hade varit skadat och behövde läkas ut ordentligt! Dess ägare köpte då djuret och flyttade de från det ställe där det bott ca 5mån, precis när detta djuret flyttat och ägaren haft djuret i ca 1 månad. då kommer dom på att ekonomin är knapper och måste säljas, så nu ska djuret flytta igen. Tycket det är fördjävligt! kunde man inte tänkt på det innan man skaffade ett djur till? Stackars djur som ska flytta hit och dit? får det någon trygghet? NEJ djur är inga leksaker som man kan sälja och göra av med hur som hellst! Dom är varelser med känslor precis som vi människor!


Men Men över till något helt annat, Var ute på gården igår och snackade en massa skit =P var trevligt var rätt längesedan jag var där, känns det som, kankse beror på att jag bott därute men inte träffat sofie =P var faktist riktigt trevligt, fick träffa deras lilla hundvalp =P så söt ;)

 

Helgen

Nu är henke på väg hem =) Längtar han är hemma om ca 10 min ;) hihi

Vi har antagligen fått lägenheten =) dom ska bara ha våra arbetsgivarintyg oxå ;) Sen skriva kontrakt! så förhoppningsvis blir det flytt juni =) me love!

Ska hem till Linda och Eric på me&I party snart så vi får väll se vad för fint det blir denna gången ;) hehe


helg

Nu är henke på väg hem =) Längtar han är hemma om ca 10 min ;)


hihiVi har antagligen fått lägenheten =) dom ska bara ha våra arbetsgivarintyg oxå ;) Sen skriva kontrakt! så förhoppningsvis blir det flytt juni =) me love!

PÅ me&i party hos erik och linda idag =) trevligt.. så vi får väl se vad det blir för fint inhandlat idag ;)  


Rekrytering

Kom precis hem från rekryteringen, med hemvärnet! Var inte så bra om vi säger så, tyvärr väldigt oorganiserat och sen bara en massa småflickor som gick i 6:an typ. lite svårt att rekrytera dom.. men men!

Ska snart iväg till mitt jobb! har riktigt mycket att göra idag.. Ca 65 gäster.. men känner på mig att något kommer gå fel så jag känner egentligen inte alls för att jobba :S men men ska bita ihop och klara det!

Sen är henke på övning.. Hatar när han är det! det är så tomt här hemma då. Miss you bajb.. kom hem! men sen så tydligen bara för att två personer skulle hem inatt, så blev det ingen nattövning så dom får hålla på längre imorgon istället! Så jävla fel! GAHH

Hej hopp ha en bra helg =)


Bättre sent än aldrig ;)

Graviditetsvecka 27

Nu är det inte ovanligt att gravida kvinnor börjar känna av halsbränna eller tryck mot lungorna.

 

Mamma

Du har vant dig vid att vara gravid, magen är en del av dig. Livmodern når halvvägs mellan naveln och revbenen. Liten eller stor mage, kvinnor är olika, huvudsaken är att du följer din kurva.
Ibland kan det kännas jobbigt, kanske som att vara "premenstruell" eller så känns det bra, som att bli mer levande eller mer sig själv. För dig som mår bra i dina känslosvängningar är det inget problem, lite komiskt ibland kanske att du reagerar så kraftigt. Läs mer om Känslornas berg- och dalbana!

Blodcirkulationen ökar kraftigt i kroppens alla organ, också i huden, mest påtaglig är ökningen i underarmar, händer och fötter. Genomblödningen i händerna ökar med cirka 5 gånger jämfört med kvinnor som inte är gravida. En gravid kvinna känner sig ofta allmänt varm, men speciellt känns händerna varma och fuktiga - och ibland också fötterna.

Visste du att!
Händerna är viktiga för kroppens värmereglering. Alla vet, att om vi vistas i sval miljö blir händerna kalla innan vi känner att vi fryser. Blodcirkulationen dras ner till bara det absolut nödvändiga för att vi inte ska förlora för mycket värme. Under en graviditet ökar ämnesomsättningen och kroppen måste göra sig av med överskottsvärmen - en hel del avges via händerna genom att blod-cirkulationen ökar kraftigt.


Barn

I vecka 27 är medelkroppslängden 36 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1000 gr. Huvudets omkrets är 26 cm.

Hårstråna på huvudet är fortfarande små, tunna och bleka utan pigmentering eller med mycket sparsam pigmentering. De är ofta bara någon millimeter långa.

Barnet kan öppna sina ögon och börjar bli känsligt för ljus. Vid en klinisk undersökning med amnioskop (ett rör som man via kvinnans slida för in genom livmoderhalsen upp till fosterhinnorna) ser man att barnet försöker skydda sina ögon från instrumentets ljuskälla genom att vända sig bort eller sätta sina händer för ögonen. Man ser också att hjärtfrekvensen ökar som tecken på stress när fostret utsätts för ljusstimuli. Läs mer om Fostrets utveckling!

Pappa
Så här dags i graviditeten brukar de blivande mammorna må som allra bäst. Ta tillvara på den här tiden innan magen blir för stor, gå på bio, teater, träffa vänner!


En jobbig jävel..!

hmm snackat skit? nej det har jag inte gjort! Jag orkar inte lägga min enegi på sådant längre, sparar den till annat som den behövs mer till, typ mig själv, jobb, Henke och bebisen bl.a så du som tror att jag snackat skit kan ju börja tänka om!

Mycket rörelse nu =) me like, gå ju in i v27 idag så bara 13 veckor kvar nu =) tiden går fort! Bebisen börjar bli stor nu, känner hur den ligger och trycket, känner mig liksom mätt hela tiden och öm utanpå magen där trycker ligger men men härlig känsla i det hela stora ändå =)

HAHA såg precis ballar av stål, tyckte faktist en jobbig jävel var bäst idag, blev ju tagen av snuten =P brukar tycka sonneby citysports är bäst men inte denna gången ;) får se vad han ska göra nästa vecka! därimot var inte bitterfittan så rolig idag tycker jag så hon skulle ha vunnit! Men men smaken är ju som baken säger som allså delad =P

100 dagar kvar =P

Ja då var det bara 100dagars väntan kvar nu ;) hihi, kollar man bakåt så känns det som tiden gått sjukt fort, men kollar man framåt känns de som man aldrig kommer dit ;) men dessa 100 dagarna kommer nog att gå fort =)

Valborg igår, firade den med henke, pappa, bauer och tess.. var mycket trevligt grillade grillbuffé och mös bara =) mycket snack.. =P

haha skrattretande du är...! ;P


RSS 2.0