Katt och emelie

Ja för er som inte vet de har vi fått en ny familjemedlem 10månader gamla skrållan =) kan lägga in bild senare

igår va emelie här, hon skulle tatuera sig ;) you o me big times. Dunderförskyld och frös som en stucken gris =P men den blev fin gummsan ;) sen hemvärnet =) alltid lika roligat att va där och emelie hittade sin pudding ;) HAHA nä skämt o sido! Nu hgar vi fått ny lokal, härligt slipper vi tänka på de sen ;) me like*

Så idag blir spanne och henkes torsdagsklubb flyttat till den nya lokalen för borttagning av elen ;)

Nä snart bär det av till öppna förskolan

Over and Out

ommöblering och Bingolotto

Ja nu känner jag mig riktigt duktig. har diskat och plockat undan lite här hemma! Känns som vi äntligen börjar komma någerlunda iordning här hemma *host* *host*

Ja vad har annars hänt. Jo i lördags var vi på Ikea och inhandlade lite olika saker bl.a hittad jag ett jättefint ljusfat som bara passade in för bra i vårat vaqrdagarum. Sen blev det någon lampa och lite annat smått och gått..
Blev även att vi började möblera om lite här hemma flyttade bl.a en garderob och bykhylla, Clara fick mkt större och Finare rum =) Det fick vi oxå, Satte upp lite tavlor och så oxå, Så nu ska vi snart ut och inhandla lite mer hyllor till väggewn inne på Claras rum.. Men mest av allt hade jag ju velat måla om där inne i någon häftig färg ;9 något förslag på hur?

Igår var vi inne hon grannarna poå kvällen och spelade Bingolotto ;) Ja jag vet pansionärs spel.. Men vi hade faktist riktitroligt ihop.. var när a på att vinna en massa hihi men det blev inget.. Vi har numera bestämmt att vi ska spela bingo varannan söndag ;) Me like*

Öppna Förskolan och kryppställning

Har varit på öppna förskolan idag. Satt och snackade med Emelie och Johanna, barnen låg på mattan och lekte. Då ser jag att Clara går upp i kryppställning bena under rumpan. Så nu tar det nog inte lång tid innan det går framåt =) Weii säger jag nog nu men inte när hon väll börjar krypa!

Babysim imorgon. Mamma ska med och titta =) Ska bli trevligt hon ska ju fota med sin undervatten kamera när jag och Clara dyker.. Längat...


Me and I party hos mig den 26februari kl 18.00 förresten =) säg till om du är sugen =) kläderna finns på www.meandi.se

Nä nu kallar kudden

Over and out for me =)

Träning

Nä nu har jag varit och tränat. Gick väll sisådär med det. Kändes inte alls bra idag, fick liksom typ akut illamående mitt i allt ihop :S Men annars var det okej. Sen hade hjärtat städat och diskat när jag kom hem =) han är för söt, för sen lagade han mat oxå..

 

oupps

Oj glömde ju skriva de jag skulle ;) så kan det vara ibland ;) har färgat håret ;) mörkt.. blev lite mörkare än vad jag hade tänkt mig.. men får väll se hur det ser ut när det har torkat riktigt ;)

uppdatering

hmm ja för er som föresten inte visste de har jag inhandlat en systemkamera! är faktist nöjd med den! en Canon eos 450D!

Sen har ju Clara hunnit bli 6 månader redan.. tiden går som sagt fort..  nu är hon 68 lång och väger ca 8,6 kg =) hon sitter själv vänder sig i ett och nu är det inte långt tills hon kryper... det går ju sakta men säkert bakåt ;) Vi var och handlade en lära gåstol till henne i söndags , vilket hon bara ÄLSKAR att gå i =)

Nä nu ska jag fortsätta med maten =) Sen HV ikväll =)

Over and Out =)

Tänker tillbaka i tiden..

Ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Har varit mycket på sistone.. och jga märker att jag inte är den ända som är dålig på att uppdatera!

Jag ligger här nu och tänker tillbaks på mitt liv vad har jag åstadkommit? hur var mitt liv innan Clara, jag tänker på personer jag faktist saknar och personer jag ALDRIG kommer sakna.



Det finns faktist en persoon som jag aldrig kommer släppa ur mina tankar och det är min SIZ. Får lov att säga grattis och att snart är det dax! då har vi båda två små pluttar =) Du kommer bli en guda bra mamma =) jag tänker mycket på allt vi gjorde ihop och alla våra pratstuder. Visst vi har bråkat oxå men det är gammalt gnabb, det gör väll riktigt syskon ändå ?? du är en av dom få som jag verkligen ser som en syster, en av dom få jag faktist litar på. Nu har vi dock inte setts på VÄLDIGT länge och det gör ont i mig av saknad efter dig. Jag hoppas vi kan ses snart OLIVIA. I miss my Siz!

Sen kan jag väl även säga "vårt gäng" dom vi var när vi umgicks innan, dom som ALDRIG träffas längre knappt pratar. visst man hälsar och så. Men dom festerna vi hade ihop? Allt "skit" vi hittade på? var blev allt de roliga av? imiss that to..

Visst jag ångrar ingenting av det jag har idag. men skulle jag åka tillbax i tiden ett par år skulle jag nog handlat LITE annorlunda! kanske inte tappat komtakten med vissa o.s.v!


Men en sak som jag ALDRIG kommer ångra är att jag har en underbar dotter som är det mest värdefulla i mitt liv. Hon och min familj <3

RSS 2.0