Weii

Igår var emelie här med en av bronzos valpar.. MIN VALP. Har fått en valp av henke i födelsedagspresent. Hon ligger nu och myser i min famn. Hon heter Lexie och ser ut som en liten Chihuahua, men är naturligtvis en blandras. Nästan helt svart med en vit strimma på bröstet..hon riktigt lungt och sover för det mesta. Har bara behövt gå ut med henne en gång inatt vid 5 .. Duktigt tös

Sen har Clara blivit sjuk mitt i inskolningen.. nästan 40graders feber :( min lilla tös.. Så nu blir nog inskolningen förskjuten en vecka..


Jobb

jobbade igår, var därför det inte blev så mycket skrivande..

Det var på ett bröllop på trollenäs slott. (riktigt mysigt slott) Det var säkert 15-20 år mellan dom. Hans barnbarn var typ 4 år yngre eller något än hennes barn. Men vad gör de? INGET enligt mig, så länge dom älskar varandra. Men vet ni vad hon fick i bröllopspresent av sin man? EN LOTUS seris färg. skeppad från england.. JA TACK den kan jag oxå ta! 

Nu ska jag iväg snart igen till Trollenäs. Dom ska ha konsert där idag, men ingen matservering pga för lite sålda biljetter, så vad blir det då att göra? jo städa.. lagom roligt NEJ!


Malmöfestivalen

Snart börjar malmöfestivalen =) längtar faktist lite. Är ju typ 2 el. 3 år sedan jag var där.

I år ska jag dit med Cissi, Emelie och Emma tror jag.. Sen en dag med Emelie, Anders och Henke =D



Emelie jag saknar dig hjärtat <3 men du kommer ju nästa vecka =D LÄNGTAR!

Helsingborg

Blev en snabbis i HBG idag och snabbfika med Jeppe på Ebbas fik (älskar detta fiket, det är så mysigt). Blev även en snabb titt på lagerhaus (tycker dom har så snygga saker som man hade kunnat ha i hemmet). Vad hände hos er idag?

Clara är bara för underbar. Hon är snäll för det mesta min stora flicka. Men vilket trots hon har kommit till.. Lyssnar inte för 5 öre vad man säger till henne. Va sa du något? ungefär.   


Blir så trött på människor ibland

Ibland blir man bara så trött på folk.. Ibland lovar dom saker och sen händer inget? någon mer än jag som varit med om de? iblandd kommer dom med EXTREMT dåliga ursäkter.. men men nog om de..

Det har gått riktigt bra på dagis idag =D dom har varit ute och lekt och Clara bryr sig inte alls om att jag går.. hon trivs verkligen på dagis =D hoppas detta fortsätter oxå..


nä nu är det desperate house wife...

här skriver jag vad jag vill!

Din patetiska lilla människa

Dålig uppdatering

Ja som vanligt får jag väll börja med att jag vet att jag är dålig på att uppdatera.. Men har varit rätt mycket på sistone och det är mycket som har hänt!

En sak är att min lilla tös har blivit stor =D Hon fyllde 1 år den 6/8. Herregud vad tiden går. Känns som det var igår jag låg med värkar och krysta ut henne! Men detta firade vi med frukostkalas. Jag vet de låter crazy, men det var faktist riktigt trevligt. Stor frukostbuffé och många skratt. Tack alla som gjorde Claras dag... Hon åt tårta med hela huvdet!

Sen har hon börjat på dagis. det går riktigt bra. när man lämnar henne skrattar hon bara. Bra tecken. Hon kommer garanterat stortrivas. Bland mina gamla dagisfröknar =)

Sen har det varit något tragiskt oxå. Mormors sambo (Göran) har gått bort endast 59 år gammal :( det är en stor förlust. Du kommer alltid vara saknar och finnas i våra hjärtan. Det var en riktigt fin begravning och jag vet att du ser oss däruppe. Du förkännar det bästa!

Samma dag gick även min ena chef bort (Jonas) endast 54 år gammal. Det är helt offatbart. Så många år kvar att leva, många gånger var man så j*vla trött på ditt snack och prat.. Men kan ärligt säga nu att jag saknar det.. Du har lärt mig mycket. Tack!


Jag har även funnit en ny underbar vän! Cecilia Svensson.. Eller ja ny är väl att ta i. Men vi har verkligen hittat varandera och vi har riktigt roligt ihop! vi har barn som är nästan lika gamla, skiljer typ 2,5 vecka. Hon är 4 år äldre men vad gör de? Absolut INGET. Vi har roligt tillsammas. Har varit ute på LA-karnevalen och HBG-festivalen ihop (bilder finns på fejjan) =) Vi rockar gumms <3

RSS 2.0