Göteborg

Ja som dom flesta vet så var jag och Emelie i Göteborg och sen på vägen hem så körde vi inom Ullared.

Vi startade våran tripp vid 11tiden hemma ifrån mig, svängde inom ICA och handlade våran frukost 100kr lösodis och en helnör marabo. Fortsatte iväg. Råkade spruta ner både bilen, emelie och mig så vi blev helt fuktiga =PGodis i hela bilen och Micelagelo är vår låt. Massa skratt och skitsnack. väl uppe i göteborg efter något stopp senare. Säger bara en sak Jävla kattpissestad att köra i. Vägar till höger och vänster och upp och ner. Rörigt om jag säger så. Sen väl när vi hittade rätt hen till Sandström gjorde vi om hans lägenhet nästan till våran och Claras saker här och där nästan... Så det blev bussen till Nordstan eller vad det nu hete.. "man ska aldrig springa till bussen, för det är förnedrande" sa sandström. In på systemet och handla lite till kvällen.. Sen blev det ett par runder upp och ner för avenyn. Skoglund kom oxå... Så det blev middag på någon buffé helt okej faktist. kollade in NK och nordstan .. Hittade ingenting. hittade BR oxå och gissa vem som blev som barn på nytt på vapenavdelninge. Jo om inte skoglund ocxh Sandstöm själv. Dom skulle lära Clara allt dom kunde ;) Sen började klockan bli mycket så det bar av hemmåt för vi skulle ju se Ullared =) och gissa vem som sprang till Bussen då jo Sandström själv=P Kolla in hur vi skulle göra dagen efter ;) Drack gott och snackade skit alla fyra. Sen helt plötsligt när vi skulle, Kring kl 3 elelr något så var där någon som skulle dra en handtralla.. Hmm :S Men men jag och emelie skrattade lika bra för de! Frukost på morgonen och sen bar det av till ULLARED, fick ju ddanskavägen av sandström att där skulle det ligga men icke hamnade i falkenberg och 3 mil fel.. så det var nästan halvvägs tillbax.. Väl rätt så var det shopnigdax. Men f*n emd folk där var. så fick ju inte tag på riktigt alt jag skulle. Väl i kassan så var ju inte Clara helt lycklig så hon skrek. då kommer det fram en kärringajävel och började prata med Clara och talade om för mig att jag skulle prata med mitt barn. Det stod jag ju och gjorde..Sen kommer hon fram igen och säger riktigt otrevligt du kanske ska ta upp din SON.. På råga på allt så stod dom och kollade in oss HELA tiden.. Varpå jag svarade VI ÄR SNART FÄRDIGA OCH DÅ SKA VI UT OCH BYTTA BLÖJA PÅ HENNE OCH GE HENNE MAT. ut och sen bar det av hemmåt. hemma kring 19 och då var det packa upp allt och ta det lungt.. Clara var riktigt duktig både vägen upp och ner sov hela vägen =) Tack för två underbara dagar gummsan! Snart dax att göra om de.. Men vi fick våra MÖSSOR =) Bilder från vår tripp finns på facebook på EMELIES sida =) 

HAHA emelie jag fick ihop våran resa rätt kort ändå ;) 
ÄLSKAR DIG 

Saknar dig min vän

Som jag sa innan hittade jag bilder på min saknade vän Full Of Life (Livet), När jag såg bilderna skar det i mig av saknad. Det var verkligen en vän som aldrig svek aldrig berättade en hemlis. När jag ser bilderna önskar jag att hon varit här. Vill bara skrika ut hur mycket jag saknar henne..  Det var min foderhäst. Men skolan tog tid och jag hann inte med. Det var min älskling. Nr din box stod tom och du hade åkt grätt jag. Du är min bästa vän någonsin Livet och jag saknar dig hjärtat mitt... Hjärtat skriker kom tillbax.



Livet i sommarhagen, Ville verkligen inte bli infånga. Roligt hade hon till vi väll fick tag i henne!



Innan Hemvärnet, utfodring på gång!


Ny bloggdesign!

Tack syrran för min nya bloggdesign.. tyckte den blev jättefin. Där är bild på min familj, min bästa tjejkompis men oxå min allra bästa vän ever Full of Life!


Just nu sitter vi hos pappa henke tapetserar och har sig och jag och syrran sitter mest och myser framför tv:n och kollar film i detta j*vla vädret!

Dop och sjukdom

Ojdå vad fort en månad går. så är det när man har småbarn, man hinner inte med allt alltid! Tiden bara springer ifrån en, Clara har redan hunnit bli 3månader.

Det var dop i lördags, det gick verkligen superbra. Hon bara skrattade och tyckte det var riktigt roligt. Har tyvärr inga bilder han inte ta några men mamma och en massa andra fick ju en del bilder.. så det kommer när jag väl fått dom.Tyvärr var henke inte riktigt kry, men det gör inget för ja hade inte klarat det utan honom.. Sen även ett jättetack till emelie och spanne för all hjälp, men även mamma och syrran. och inte minst tack till alla som kom och förgyllde Claras dag.

Hmm går det magsjuka i kävlinge? Verkar nästan som det. Henke var som sagt sjukt i lördags, då visste vi dock inte vad det var. Sen igårnatt blev jag dålig jag med. Det var allt annat än roligtBörjar väll bli bättre nu. Verkar dock som Clara lyckats undkomma det Hoppas så..

Clara har fått sitt tremånaders-vaccin. Hon fick feber och var slö, men annars gick det hyfsat bra. Hon var 62lång nu och vägde ca 6950g

Henke har varit och vaccinerat sig mot svininfluensan idag och jag ska på torsdag :S Hur ska jag klara det med tanke på hur sjukt spruträdd jag är :S Men gör det för Claras skull!

Hej Sejs


RSS 2.0